Ordinarie medlem (A) kostar 585:-

Av detta är 400:- förbundsavgiften till SBK (Svenska Brukshundklubben), 50:- går till Hallandsdistriktet och resterande 135:- går till klubben. I medlemskapet får Du SBK:s medlemstidning "Brukshunden" 6 gånger om året.
Är du ordinarie medlem i annan SBK klubb så är avgiften 185:-,   50:- går till Hallandsdistriktet och resterande 135:- går till klubben.

Numer så anmäler du ditt ordinarie medlemskap och ungdomsmedlemskap direkt till Svenska Brukshundklubben, www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

Familjemedlem (C) kostar 185:-

Familjemedlem är en lokal avgift varav att 50:- går till Hallandsdistriktet. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb. (i medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen.)

Vid tecknande av C-medlemskap så ange namn på den som har ett ordinarie medlemskap i familjen, samt dennes medlemsnummer.
För att registrering skall kunna ske krävs det ett svenskt personnummer.

OBS! Vi behöver alltid ditt personnummer för att kunna registrera dig

Familjemedlemskap anmäler du på vårt formulär nedan

Betala in medlemsavgiften på klubbens bankgiro: 5603-3327 (avser ENDAST familjemedlem, övriga skickas inbetalning ut av SBK)
Märk inbetalningen med ditt personnummer

OBS!! Det är först när vi fått din betalning som du är fullvärdig medlem i SBK

Har Du frågor om medlemskap så kontakta Tobias på medlem@falkenbergsbk.se eller 070-69 34 558

Ditt medlemskap varar ett år från att du blir medlem.
Ett par månader innan förlängning så skickar SBK ut mail (om du har en registrerad) att snart går medlemskapet ut.
Sedan några veckor innan utgången så kommer inbetalningskort med post som du betalar in om du önskar förlänga ditt medlemskap.

I Svenska Brukshundklubbens medlemsvillkor framgår det hur vi behandlar personuppgifter.

OBS! Nedan formulär gäller endast familjemedlemmar, ordinarie medlemskap och ungdomsmedlemskap direkt till Svenska Brukshundklubben, www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

Bli familjemedlem