Anslagstavla

Här kan du som medlem och klubb göra reklam för era arrangemang mm

Oskarströms Brukshundklubb bjuder in till brukslydnadsläger

14-16 september

Varmt välkomna att anmäla till höstens brukslydnadsläger med lärarna Karin Haglund och Mia Andreasson på Oskarströms Brukshundklubb!

Presentation av lärarna kommer inom kort.

Lägret vänder sig i första hand till dig som tävlar eller har för avsikt att tävla i bruks.

Lägret börjar fredagen den 14/9 kl. 18:00 och slutar söndagen den 16/9 ca kl. 16.00. Efter lägrets avslutning städar vi alla gemensamt klubbstugan och området runt vid behov.

På fredagskvällen bjuder klubben på grill: korv med bröd eller hamburgare.
Vegetariska alternativ kommer att finnas.
Klubben bjuder också på förmiddags- och eftermiddagsfika lördag och söndag.
Alla andra måltider ordnar var och en själv. Möjlighet att beställa mat kommer att finnas.

Möjlighet finns att sova i klubbstugan i mån av plats eller att ställa upp husvagn/husbil mot en kostnad på 50:-/dygn eller 100:- för hela helgen.

Pris:

Deltagare med hund, medlem i OBK: 1600:-
Deltagare med hund, ej medlem i OBK: 1900:-
Åhörarplats (utan hund), medlem i OBK: 400:-
Åhörarplats (utan hund), ej medlem i OBK: 500:-

Det finns 6 platser med hund per lärare, totalt 12 platser. Platserna fördelas i första hand till ekipage som tävlar för Oskarströms brukshundklubb, samt om man varit aktiv som funktionär på klubbens evenemang. Därefter till medlemmar från andra SBK-klubbar. Vi kommer i möjligaste mån att fördela platserna utifrån önskemål om lärare.

Anmälan till plats med hund ska innehålla följande:
Namn:
Mobiltelefon:
Hund:
Önskemål om lärare:
Husvagns-/husbilsplats eller sovplats i klubbstugan:

Anmälan till åhörarplats:
Namn:
Mobiltelefon:
Husvagns-/husbilsplats eller sovplats i klubbstugan:

Anmälan via mail senast den 25/7 2018 till hillevi.wikren@gmail.com

Besked om ni har kommit med meddelas via mail senast 31/7.

Sista betalningsdag är 3/8 2018 till klubbens BG 5170–9251, betalas efter att man fått bekräftelse på att man har fått plats.

Ingen återbetalning av deltagaravgift kommer att ske, utom vid uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Hjärtligt välkomna!

/Lägerkommittén