Falkenbergs Brukshundklubb tassar för musikhjälpen

Musikhjälpen 2020 – Ingen människa ska lämnas utan vård! Aktiviteter 14–20 december

På grund av Covid-19 kan vi inte genomföra de aktiviteter vi tänkt. Men det innebär inte att vi inte gör någonting för Musikhjälpen i år. Här kommer en lista över sådant som kommer att vara förberett för dig och din hund. Allt sker utomhus och ni ansvarar själva för att se till att hålla avstånd.

Agility En öppenklassbana sätts upp och kommer att stå uppe under hela veckan. Här får ni ta lite ansvar själva, flyttar ni något så ska det sättas tillbaka där det var.

Rallylydnad Ett par banor med olika svårighetsgrader kommer att sättas upp på appellplan och stå framme under hela perioden. Banskisser kommer att sättas upp på planket vid prispallen.

Uppletande Du kommer till vallad ruta med föremål utlagda. Fredag till söndag. Max 5 st per timme. Bokningsbara tider kommer att läggas ut.

Nose Work Måndag-tisdag: Behållarsök i serveringsboden (eukalyptus). Fre-sö: Det kommer att göras i ordning ett sökområde (eukalyptus). Doften byts ut ett par gånger under dagtid. Kartor/foton eller annan information om sökområde och gömmor kommer att finnas i anslutning till sökområdena.

Specialsök (Kong) från måndag till onsdag förmiddag finns det ett uppmärkt sökområde. Onsdag och fredag efter lunch läggs det upp nya sökområden. Kartor/foton eller annan information om sökområde och gömmor kommer att finnas i anslutning till respektive sökområde.

För ovanstående aktiviteter skänker du minst 50 kr per lopp/start in till klubbens bössa. Om du inte tänker göra något av detta kanske du ändå kan betala minst 50 kr + vad det skulle kostat dig att köra ut till klubben?

Förutom detta så finns det annat du kan bidra med. till exempel så kan vi denna vecka minst 10 kr när vi använder rastgården eller aktivitetsbanan.

Vi kan inte ha någon försäljning av fika – den får du ta med dig själv. 10 kr kan väl få gå till Musikhjälpen för den också?

Det går naturligtvis att skänka pengar även om du inte vill engagera dig i någonting.

Länk till klubbens bössa

Temat för #mh20 är: Ingen människa ska lämnas utan vård.

Hälsa är en mänsklig rättighet. Ändå saknar minst halva världens befolkning tillgång till grundläggande hälso- och sjukvård. Bland de 7,4 miljoner barn och unga som dog under 2019 hade de allra flesta fall varit möjliga att förebygga eller behandla. Det finns kunskap och resurser för att rädda miljontals liv, som inte når fram.

www.facebook.com/Musikhjalpen