Falkenbergs Brukshundklubb tassar för musikhjälpen

Musikhjälpen 2022 – För en tryggare barndom på flykt från krig. Aktiviteter 12-18 december

Här kommer en lista över sådant som kommer att vara förberett för dig och din hund.

Under musikhjälpen-veckan har vi följande arrangemang på klubben till förmån för Musikhjälpen.

SBK Specialsök – Drop In!

Måndag 12 dec 18:00-20:00 – Ett sökområde inomhus ställs i ordning och instruktör finns på plats. Du väljer själv om du vill veta var gömmorna finns eller inte.

Fredag 16 december kl. 13:00-15:00 finns det ett sökområde iordningställt och instruktör på plats. Ute eller inne bestäms av vädret. Du väljer själv om du vill veta var gömmorna finns eller köra blint.

Kostnad – 100 kr/sök till Musikhjälpen! Det kommer att finnas fika till försäljning där överskottet går till Musikhjälpen.

Agility
Fredagen den 16 december kommer det att finnas en uppsatt bana i Lotushallen. Alla kan vara med då det är en bana för olika nivåer i samma bana! Tid: kl 18:00-21:00.

Kostnad 100 kr/person.
Hallhyran sponsras av Lotushallen

Dessutom står det en bana uppsatt på klubben från kvällen den 12/12 till och med den 18/12. 100 kr till Musikhjälpen!

Rallylydnad.
Lördagen den 17 december blir det instruktörsledd inspirationsträning för alla klasser. Vi går igenom de nya skyltarna. Anmälan sker till rallylydnad@falkenbergsbk.se senast den 14 december. Uppge Namn, adress, telefonnr.  Hundens namn, födelsedata och klass.

Tider:

10:00-Nybörjarklass
11:00-Fortsättningsklass
12:30-Avancerad klass
13:30-Mästarklass.

Avgiften 100 kr till musikhjälpen – swishas på plats.

Dessutom står det en bana uppsatt från torsdag den 15/12 till lördag den 17/12. Här gäller egenträning! 100 kr.

Nose Work
Onsdagen den 14 december kl 18:00 – 21:00 kör vi Nose Work Drop In! (Inget doftprov behövs.)

Det kommer vara ett stort behållarsök med två eukalyptusgömmor. Instruktör finns på plats!

Kostnad – 100 kr till Musikhjälpen!
Ingen föranmälan utan bara dyk upp när du kan, skulle det vara kö kan man ta en fika till förmån för Musikhjälpen.

Hundpromenad
Beroende på vädret. Söndagen den 18 december kl. 11:00 går vi en gemensam promenad med våra hundar. Vi utgår från klubben.

Håll koll – det kan dyka upp fler aktiviteter.

Det går naturligtvis att skänka pengar även om du inte vill engagera dig i någonting.

Länk till klubbens bössa

Tillsammans kan vi göra mycket!

Den 12-18 december sänds Musikhjälpen från Kungstorget i Göteborg. Årets tema är ”För en tryggare barndom på flykt från krig”. 42 miljoner barn är på flykt och tvingas till en barndom i otrygghet och med osäkra framtidsutsikter.

QR-koden används med mobilens egen kamera, eller fristående QR-läsare. Det går inte att använda Swish-appens QR-läsare.