Hallandsdistriktets kubbturnering

Härmed inbjuder Hallandsdistriktet till en Kubbturnering den 29/6

I samarbete med Falkenbergs Brukshundklubb arrangerar vi om intresse finns en kubbturnering på Falkenbergs Brukshundklubb den 29/6 -19, Start 14.00, efteråt blir det samkväm med en grillkväll på klubben.
Möjlighet till camping finns för de som vill, bokas hos Falkenbergs BK.

Totalkostnad är 150kr som swishas till 0707- 43 45 46.
Ange namn och för vad(kubb).

Lag lottas på plats. Varje lag består av 6 st. spelare. Alla lag möter alla i en grundserie, därefter följer finalspel för de högst rankade lagen.
Varje match pågår i max 25 min.

Sista anmälningsdag 24/6.

Poängräkning;
Fälld kung 10 p
Endast kung kvar 9 p
En bonde kvar 8 p
Två bönder kvar 7 p
Tre bönder kvar 6 p
Fyra bönder kvar 5 p

För förlorande lag
En fälld bonde 1 p
Två fällda bönder 2 p
Tre fällda bönder 3 p
Fyra fällda bönder 4 p
Fem fällda bönder 5 p
Sex fällda bönder 6 p

Vid likaställning när matchtiden går ut, får båda lagen poäng efter förlorarlagets tabell, förutom om endast kungen är kvar, då erhåller båda lagen 9 p. I övrigt gäller ordinarie regler för kubb.
Deltar 7 lag eller mindre, så möts de två bästa lagen i finalspel, om 8 eller fler lag deltar, möts de fyra bästa lagen i semifinal och vinnarna där i en final.

Hjärtligt Välkommen, Hallandsdistriktet