Kubbturnering Halland

Härmed inbjuder Hallandsdistriktet till en Kubbturnering den 30/6.

I samarbete med Falkenbergs brukshundklubb arrangerar vi om intresse finns en kubbturnering på Falkenbergs brukshundklubb den 30/6 -18, efteråt blir det samkväm med en grillkväll på klubben. Möjlighet till camping finns för de som vill, bokas hos klubben.

Lag lottas på plats. Varje lag består av 6 st. spelare, en ifrån varje klubb, så lång deltagarna räcker. Alla möter alla i en grundserie, därefter följer finalspel för de högst rankade lagen. Varje match pågår i max 25 min

Deltar 7 lag eller mindre, så möts de två bästa lagen i finalspel, om 8 eller fler lag deltar, möts de fyra bästa lagen i semifinal och vinnarna där i en final.

Totalkostnad är 150 kr som swishas till 0707-43 45 46. Ange namn och ordet "kubb".

OBS, Anmälan är bindande.

Hjärtligt Välkommen, Hallandsdistriktet