Nose Work NW1 den 14 oktober 2017

Klubben har arrangerat sin första officiella tävling i Nose Work. 49 ekipage kom till start och tävlade i fyra olika moment. Behållarsök, inomhussök, fordonssök och utomhussök.

Det var många rosetter som skulle delas ut.

Prispallen i behållarsök. 1:a Lisa Bergström med Funny Spot's Athena, 2:a Madelen Lundgren med Be Meja's Edna Krabappel och 3:a Marianne Fransson med Good Girls Tomahawk Stina

Prispallen Inomhussök. 1:a Carola Carlsson med Tallhyddans Lina, 2:a Elisabeth Jönsson med Björknä Sniffi och 3:a Aina Einarsson med Vickulas Kitos.

På pallen i Utomhussök. 1:a Paula Grevstad och Türingen's Fender, 2:a Maria Bertram med House Corner Ålympia och 3:a Aina Einarsson med Vickulas Kitos

Tyvärr ingen bild från Fordonssöket, men 1:a blev Sonja Wallin och Lura, 2:a Gunnel Svensson och Dragonora Miss Lil Addy Tude, 3:a Linda Johansson med Angelmoores One And Only.

Prispallen totalt: 1:a Marianne Fransson med Good Girls Tomahawk Stina, 2:a Gunnel Svensson med Dragonora Miss Lil Addy Tude, 3:a Paula Grevstad med Türingen's Fender.

Stort grattis till alla pristagare!

Tack alla deltagare, domare och övriga funktionärer!

Vi passar också på att gratulera Camilla Sjöberg, klubbens första tävlingsledare i Nose Work.

Tävlingssektorn, Falkenbergs Bk.