Officiell Nose Work-tävling i oktober

Den 14 oktober är det dags för klubbens första officiella Nose Work-tävling. Det blir en TSM, (Tävling samtliga moment)

Falkenbergs Brukshundklubb bjuder in till officiell TSM NW1 lördagen den 14 oktober 2017

Plats:                                   Falkenbergs Brukshundklubb. Tävlingsområde meddelas senare.

Anmälan/betalning:           Anmälan sker via Falkenbergs Brukshundklubbs hemsida. www.falkenbergsbk.se mellan den 9/9 och den 23/9. Länk till anmälningsformulär läggs ut någon gång under dagen den 9/9.

Vid många anmälningar kommer lottning av platserna att ske. Max. antal starter är 50.  Startavgiften är 350 kr och betalas in först när du får bekräftelse på att du kommit med.  Anvisningar för hur betalning ska gå till får du i bekräftelsemejlet.

PM skickas senast 14 dagar innan tävlingsdagen.

Domare:                             Maria Edelton och Lotta Castell

Löptikar:                             Löptikar får deltaga men startar då sist och måste ha tikskydd!

Servering:                           Serveringen kommer att vara öppen.

Frågor?                               Kontakta Camilla Sjöberg
                                            epost: nosework@falkenbergsbk.se

Välkommen!

Falkenbergs Brukshundklubb följer SBKs policy för alkohol och droger.
Under tävlingen får rökning enbart ske på anvisade platser