Vi bjuder in till

Prova på Hoopers den 17 juli

Foto: Bende Press

Sara Andersson från Dogsis kommer till oss och lär oss hur den nya hundsporten Hoopers fungerar. Hoopers har inga hopp, bara hoops (bågar) som hunden måste passera genom och andra typer av hinder som hunden antingen måste springa igenom (tunnlar), bakom (staket) eller runt (tunnor) för att ändra riktning, Man bygger banorna med flytande mjuka linjer utan skarpa svängar eller vridningar vilket är skonsamt för hunden.

En stor egenhet är att hundföraren INTE springer. Hunden guidas på distans med kroppsspråk, och ljudsignaler.

Enda kravet är att ni gått valpkurs för att kunna delta, då det är något helt nytt som vi inte har på klubben sedan tidigare.

Tre grupper är inbokade

Grupp 1 kl 9.00 – 10.30
Grupp 2 kl 11.00 – 12-30 max 6 deltagare per grupp.
Grupp 3 kl 13.30 – 14.00
Tränar du agility skriv det i din anmälan då ni har mer vana av handling så anpassar Sara tillfället till er.

Området är inringat med band och det kan förekomma åskådare utanför inhägnaden.

Pris: 350 kr för medlem i Falkenbergs Brukshundklubb
500 kr för övriga

Anmälan är bindande först till kvarn
Det kommer finnas möjlighet att köpa fika förmiddag och eftermiddag samt grillad korv eller hamburgare till lunch.

Vi hoppas på stor uppslutning om intresset är tillräckligt stort planerar vi för inköp av en Hoopers bana till klubben.

Vill du veta mer gå in på Svenska Hoopersklubben: www.svenskahoopersklubben.se/

Anmälan: http://www.falkenbergsbk.se/sv/kurser/kursanmalan

Skriv önskemål om grupp i din anmälan samt om du tränar agility

Välkomna!