Skreadagen

Vi är många som är stolta över att bo i Skrea! Kom och se/prova på vad föreningslivet kan erbjuda

LÖRDAGEN DEN 12 MAJ ANORDNAS ”SKREADAGEN”PÅ SKREA IDROTTSPLATS

Vi är många som är stolta över att bo i Skrea! Under de senaste åren är det flera som upptäckt denna underbara plats och flyttat hit.

För att visa upp vad det rika föreningslivet och kyrkan i Skrea kan erbjuda anordnar vi en poängpromenad för såväl vuxna som barn (utan kostnad) med start på Skrea idrottsplats klubblokal mellan Kl.13.00-15.00.

Promenaden leder dig till ett antal stationer där representanter för föreningslivet och kyrkan är på plats och berättar om vad just deras förening eller kyrkan kan erbjuda för stimulerande fritidsaktiviteter samtidigt som Du får svara på en enkel fråga från varje förening och kyrkan.

Några föreningar erbjuder ”prova på” eller praktiska övningar. Skreas historia, som dokumenterats i två sockenböcker, kommer att finnas till försäljning liksom lotteriförsäljning. Möjlighet finns för ett begränsat antal (p.g.a säkerhetsskäl) att stiga upp i kyrktornet och beskåda vyn över delar av Skrea.

I Skrea idrottsplats klubblokal bjuder vi på korv och bröd, dricka, kaffe mm.

Biodlarna, Brukshundklubben, Cykelklubben, Golfklubben, Hembygdsföreningen, Idrottsföreningen, Kyrkan, Loiterer MC, LRF, Orienteringsklubben, Falkenbergs Sändareamatörer och RödaKorset

hälsar Er

VÄLKOMNA!

Har Du frågor kring arrangemanget så ring till någon av föreningarna eller kyrkan.