Teoretisk utbildning för skyddslicens

Licensgruppen Halland bjuder in till teoretisk utbildning för innehav av skyddslicens.

Här med bjuder SBK Halland in till teoretisk utbildning för innehav av skyddslicens på Halmstads brukshundklubb torsdagen 22/3 kl 18.30.

Utbildningen är obligatorisk för den som vill ha licens för att träna och tävla med skyddshundar inom de olika grupperna som SBK ansvara för. Kostnad 50kr/person.
Anmälan om deltagande görs på mail, emr@genevad.nu Uppge namn, adress, klubb, och medlemsnummer i SBK.

Utbildningen omfattar en ca 3 timmar genomgång av önskvärda profiler på hund, ägare och tränare/ figurant samt gällande lagstiftning. Efter genomgången utbildning som omfattar ett tillfälle, ges deltagarna ett intyg på genomförd teoriutbildning.

Välkomna
Licensgruppen