Öppet i klubbstugan uppdaterat

Med början den 1 februari är klubbstugan öppen under tisdagskvällarna. Mellan 18:00 och 20:30 kommer det att finnas kaffe (Te eller annan dricka till de som vill ha det i stället) och något enklare tilltugg till försäljning i cafeterian. Vi finns på plats om du har frågor.

Lektionssalarna 1 och 2 är öppna för de som vill träna på sökväggen eller konsoler. (Kong eller hydrolat väljer ni själva). Observera att det handlar om egen träning.

Samla ihop era träningsgrupper på tisdagarna. Det finns utrymme för många på våra planer. Ta hand om och hjälp nya medlemmar tillrätta!

Obs! Den 15/2 är det årsmöte!. Det görs en utvärdering i slutet av månaden. Är intresset stort försöker vi bemanna under våren.

Vi fortsätter att hålla öppet under våren!