Vi går för vatten

”Vi går för vatten” – GRATIS POÄNGPROMENAD där pengarna går till föreningslivet samt till rent vatten i Afrika

Lördag 5 maj. Start kl 12:00-15:00, (sluttid 16:00) Startplats vid Scoutgården på Vallarna i Falkenberg
Alla är varmt välkomna att gå en 2,8 km lång gratis poängpromenad utmed vackra Ätran, där ni samtidigt tar del av föreningarnas aktiviteter som ni även ”provar på” samt sponsorernas arbete för miljön. Fika finns att köpa samtidigt som ni lyssnar på musik mm från scenen. Fina priser att vinna. De är skänkta och på temat ”Bra för människa och miljö”. Varmt välkomna!

Ni gör samtidigt en välgärning då sponsorerna skänker en summa för varje deltagare som promenerar och där pengarna OAVKORTAT går till Rotarys projekt för rent vatten i Afrika samt till de tretton föreningarnas ungdomsverksamheter.

Huvudarrangörer är Falkenbergs tre Rotaryklubbar. Medarrangörer är Fbgs innebandyklubb, Fbgs Bordtennisklubb, Missing People Halland, Falkenbergs Fontänhus, Brukshundklubben, Ullared Flädje Golfklubb, Fbgs Ryttarförening FORF, Fbgs Volleybollklubb, Fbgs Idrottsklubb, Falkenbergs Golfklubb, Scouterna samt Handikappidrott Falkenberg

Handikappanpassat
Målgrupp; barn, ungdomar och äldre

Du kan läsa mer på www.vigarforvatten.se